fbpx

Werkgevers

Werkgevers

Op zoek naar lokaal talent?

 

My Local Job voor werkgevers! Een gratis cadeau van jouw stad of gemeente?

 

Als werkgever kan je in een paar stappen jouw lokale jobs posten op My Local Job. Je kan daarbij kiezen uit een maandelijks of een jaarlijks abonnement.

Goed nieuws! Heel wat gemeenten ondersteunen de bedrijven op hun grondgebied met een gratis abonnement op My Local Job. Dat betekent heel eenvoudig dat deze gemeenten het abonnementsgeld betalen voor de bedrijven in hun gemeente. Als bedrijf moet je je dan gewoon registreren en kan je gratis jobs posten dankzij jouw gemeente.

 

Kijk gerust even na of jouw gemeente ook meedoet en het abonnementsgeld voor jou betaalt.

Lokale jobs aanbieden?

Zoek je personeel voor een korte of langdurige tewerkstelling, ongeacht welk statuut? Registreer je even zodat je bedrijf en je contactgegevens mooi te voorschijn komen op de vacature. 

Of ben je al geregistreerd en wil je vacatures plaatsen of je eigen dashboard zien. Ga dan dadelijk naar ‘Post een job’.

Makkelijk en vooral zeer laagdrempelig! Anders starten, met een andere snelheid, in een andere flow : daar gaan we voor. Met een babbel op de eerste plaats. 

Dienen er zich kandidaten aan, dan is het makkelijk om de app op zak te hebben, zodat je de berichten ziet en hen snel en makkelijk kan contacteren. Dus download zeker ook even de My Local Job app.

We wensen je veel succes !

 

Registreer je bedrijf              Post een job

Tarieven My Local Job

Met onze interessante tarieven kan je snel aan de slag.

Sommige gemeenten betalen het abonnementsgeld voor de bedrijven en vrijwilligersorganisaties in hun gemeente. Check dus zeker ook even of jouw stad/gemeente je dit gratis aanbiedt.

Tarieven