fbpx

Ons verhaal

Ons verhaal

Over My Local Job

Sinds juni 2021 willen we werkzoekenden en werkgevers samenbrengen op een zeer laagdrempelige manier, opdat elke mogelijke kandidaat de kans krijgt om tot bij de werkgever te komen.  

De drempel naar de arbeidsmarkt verlagen, daar gaan we voor.  Voor werkzoekenden:  geen CV of motivatiebrief, maar recht toe, recht aan, hen laten kennismaken met de vele jobs in de buurt.  Via swipe stel je je kandidaat.  En je wordt gecontacteerd door de werkgever.  Een gesprek als eerste schakel, en niet als laatste.

Voor werkgevers een real-time platform om langdurige tewerkstelling, maar evenzeer om zeer korte tewerkstelling makkelijk bekend te maken, in alle contractuele vrijheid.

Met ‘werk’ in zijn meest brede vorm : voor werkgevers en verenigingen - voor studenten, flexi-jobs, vaste contracten, stagiairs, tewerkstelling vanuit sociale economie, zelfstandigen, interim en vrijwilligers.

Kortom: één app waarin je helpende handen kan vragen in professionele sfeer of verenigingskring.

Met het ultieme doel dit platform ter beschikking te stellen aan werkgevers  aan een zeer aantrekkelijk tarief, tot zelfs gratis, via financiering door de gemeenten.  

 


MLJ Solutions

De geboortewieg van My Local Job ligt in de coronacrisis.  Door de pandemie moest rasecht horecaondernemer Serge De Groof zijn horecazaken sluiten.  Studenten kwamen zonder job te zitten en vroegen, uit noodzaak om hun kot te betalen,  waar er nog helpende handen nodig waren.  Er was duidelijk geen structurele oplossing. In coronatijden fysiek solliciteren was niet aangewezen en de digitale weg bleek toch niet zo evident te zijn.

Daarom besloot Serge De Groof een nieuw bedrijf ‘MLJ  Solutions bv’ uit de grond te stampen met vennoot Ann Callens.  Elk vanuit hun specifieke expertise willen ze een antwoord bieden aan de veranderende arbeidsmarkt.  

Het team is aangevuld met Ilias Vertenten, die het aanspreekpunt is voor klanten. Tinne De Winter zet mee haar schouders onder sales.