fbpx

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Op zoek naar vrijwilligerswerk of de ideale vrijwilliger?

Op zoek naar lokaal vrijwilligerswerk? Download de My Local Job app!

Wil je graag aan de slag als vrijwilliger bij één van de lokale verenigingen en organisaties in jouw buurt? Dan is de My Local Job app de ideale app voor jou! Op een eenvoudige manier kan je in de My Local Job app op zoek gaan naar het aanbod aan vrijwilligerswerk in jouw gemeente of stad!

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar helpende handen voor jouw vereniging, club of organisatie?

Ben je een sportclub, jeugdbeweging, school, een vzw,... en zoek je lokale helpende handen om al jouw activiteiten te ondersteunen? Als vrijwilligersorganisatie kan je in een paar stappen jouw lokaal vrijwilligerswerk posten op My Local Job. Je kan daarbij kiezen uit diverse tarieven.

Goed nieuws! Heel wat gemeenten ondersteunen de vrijwilligersorganisaties op hun grondgebied met een gratis abonnement op My Local Job. Dat betekent heel eenvoudig dat deze gemeenten het abonnementsgeld betalen voor de vrijwilligersorganisaties in hun gemeente. Als vrijwilligersorganisatie moet je dan gewoon registreren en kan je gratis jouw vrijwilligerswerk posten dankzij jouw gemeente.

Kijk gerust even na of jouw gemeente ook meedoet en het abonnementsgeld voor jou betaalt.

Tarieven My Local Job

Met onze interessante tarieven kan je snel aan de slag.

Sommige gemeenten betalen het abonnementsgeld voor de bedrijven en vrijwilligersorganisaties in hun gemeente. Check dus zeker ook even of jouw stad/gemeente je dit gratis aanbiedt.

Tarieven