fbpx

Sint-Laureins

Sint-Laureins en My Local Job

Sint-Laureins

Deelnemende gemeente

Sint-Laureins is een deelnemende gemeente en betaalt het abonnementsgeld van bedrijven en organisaties in Sint-Laureins !

 

Sint-Laureins is een bruisende plattelandsgemeente. Het is er aangenaam en rustig om te leven en te wonen maar ook om er te werken. De meer dan 400 gevestigde ondernemers in de gemeente bieden een ruime waaier van werkgelegenheid aan en dit in verschillende sectoren. 

Daarom biedt het lokaal bestuur een helpende hand in de zoektocht naar lokaal werk of lokale werknemers. De abonnementskosten neemt de gemeente Sint-Laureins voor haar rekening. 

Ben je een bedrijf, een horecazaak of een organisatie op zoek naar versterking? Registreer je hieronder, vul je gegevens in en plaats je vacature online. 

Je kunt jobs posten voor alle soorten contracten en werknemers: dagcontracten, voltijdse of deeltijdse werknemers, gelegenheidsmedewerkers, zelfstandigen, stagiairs, duaal leren, flexijob(ber), studentenjobs, vrijwilligerswerk… 

Download eveneens de app om onmiddellijk kandidaten te zien en hen te contacteren.

Als werkzoekende, download de app snel en blader door de vacatures.  Je hoeft enkel te swipen om je kandidaat te stellen. 

 

 

                                     

                                 

Naam:
Sint-Laureins
Provincie:
Oost-Vlaanderen
Inwoners:
7.000
E-mail:
Website:
Wikipedia: